Babahívogató Program - program a várandósságért

an image

„Az asszonyi testben fogan, növekszik, benne valósul meg a mindmáig legtökéletesebb alkotás: az ember.” (Dr. Lux Elvira)

Ha Te is:

 • régóta vársz már hiába a kisbabátok érkezésére
 • esetleg már túl vagy több sikertelen inszemináción vagy beültetésen
 • a környezeted szerint túlságosan "rágörcsölsz" a gyermekvállalásra
 • úgy érzed, hogy már a párkapcsolatod is megsínyli a baba utáni vágyatokat
 • félsz, hogy kifutsz az időből
 • ha már szégyellsz bemenni a patikába egy újabb csomag terhességi tesztért
 • azt érzed, hogy nem érted, miért büntet a sors
 • rettegsz, hogy soha nem lesz már gyermeked
 • elveszítetted szinte a reményt, és azt sem tudod, mit akarsz már valójában…
 • akkor bátran keress engem a Babahívogató Program keretében.

  Miben tudok segíteni Neked?

  Szeghy Krisztina vagyok. Anya és segítő foglalkozású szakember, aki maga is megküzdött a meddőség nehézségeivel, és ezért pontosan tudom, hogy Te mit érezhetsz most, amikor újabb segítséget keresel.

  Amiben én segíteni tudok, és segíteni szeretnék Neked, hogy közösen feltárjuk, milyen esetleges lelki okai lehetnek annak, hogy késik nálatok a gyermekáldás. Itt nem lesz futószalag. Csak Rád figyelek, és arra, hogy mielőbb vége legyen a sok várakozással töltött időnek.

  Ehhez a pszichológia eszköztárát, és a saját, immár több, mint 10 évnyi, a meddőség körében szerzett szakmai tapasztalatomat hívjuk segítségül. Mindez a Babahívogató Program keretében történik, amelyet a saját személyes érintettségem és szakmai tapasztalatom alapján kifejezetten a nehezített teherbeeséssel küzdő nők számára alakítottam ki.

  Hogyan történik mindez?

  Hetente, maximum kéthetente találkozunk, hat alkalommal. Ezalatt célzottan, a problémára fókuszálva beszélgetünk, és egyszerű, rajzolgatós feladatokat csinálunk, hogy könnyebben feltárjunk olyan dolgokat is, amelyekről nehéz beszélni. Itt csak ketten leszünk, mert így van lehetőség arra, hogy minden esetleges személyes belső akadályod nyugodt, bizalmas légkörben felszínre kerülhessen.

  Ha úgy érzed, hogy számodra könnyebb csoportban, ugyanilyen problémákkal küzdő sorstársak között megnyílni, akkor a Csillaglétra – a babád útja hozzád nevű asztrológiai és pszichológiai alapokon működő csoportos foglalkozást ajánlom a számodra, amelynek kapcsán kérlek, hogy a szeghykrisztina@gmail.com e-mail címen érdeklődj.

  A Babahívogató Program alapja

  A testi folyamataink és a lelkünkben zajló folyamatok között összefüggés van. Ijesztő hírt hallva elsápadunk, összecsuklik a lábunk, kínos helyzetben elpirulunk. A lelki tényezők azonban nemcsak ilyen egyszerű „tüneteket” hozhatnak létre, hanem hozzájárulhatnak a betegségek kialakulásához is. Bizonyos betegségek esetén az érzelmi tényezőknek kiemelt szerepe van: például szívinfarktus, gyomorfekély.

  Egyre inkább hangsúlyt kap az az elképzelés, hogy a termékenységi problémák, illetve a várandósság sikertelen kihordása mögött is sokszor lelki okok húzódnak meg. A hormonrendszer jellegzetességei miatt főként a stressz, a babára „rágörcsölés” szerepét szokták hangsúlyozni, de ennél sokkal bővebb a lehetséges okok listája, amely akár a kisgyermekkorunkban átélt élményeinkig is visszavezethető.

  Értsd meg, hogy miért nem sikerül teherbe esned!

  Mindenkinél más és más lehet az az ok (vagy okok), amely akadályozza a fogantatást, vagy a várandósság sikeres kihordását. Fontos azonban, hogy megismerjük önmagunkat, megtudjuk, hogy mitől vagyunk olyanok, amilyenek éppen vagyunk, mert ha a várandósságunkat akadályozó tudat alatti tényezőket a tudatközelibe emeljük, máris csökken a termékenységünket gátló hatásuk.

  Már az óriási megkönnyebbülést hoz, hogy a folyamatos öngyötrő kérdés, a „mi lehet a baj velem?!” a beszélgetések során értelmet nyer, és mint egy lufi, megkönnyebbülést okozva kiröppen a gondolataidból, ismét átadva a helyet a nyugodtabb, reményekkel teli babavárásnak.

  A program összesen 6 alkalomból áll. Öt alkalommal célzott, segítő jellegű beszélgetések és feladatok segítségével közösen keressük a meddőség mélyén rejlő esetleges lelki okokat, a hatodik alkalommal pedig egységbe foglaljuk az öt alkalom során előkerült lelki „mozaik-darabokat”, és egy más nézőpontból áttekintve újragondoljuk őket. A program rövid idő alatt előremozdító felismeréseket ad.

  an image

  Egy alkalom időtartama 50 perc, a díja 12.000 Ft.

  A konzultációk helye: Budapest, XI. kerület, Gellért tér

  Rendelési idő:

  Szerda: 9-19 óráig, péntek: 15-17 óráig.

  Szeretnéd tudni, másoknak hogyan és miben segített a Babahívogató Program? Ide kattintva megnézheted:Referenciák

  Amennyiben szeretnéd, hogy együtt próbáljuk megkeresni miért késhet nálatok a gyermekáldás, kérlek, hogy a következő elérhetőségeim valamelyikén egyeztessünk időpontot:

  Telefon: 06/20-255-62-69

  Email:szeghykrisztina@gmail.com

  ÚJ LEHETŐSÉG! Amennyiben külföldön élsz, vagy vidéki vagy, lehetőséged van skype konzultációra. Bővebb információkat itt találsz:Babahívogató-skype

  Szeretettel várlak a Babahívogató Programban!

  Szeghy Krisztina

  pszichológiai mentor, családsegítő konzulens

  Vissza a főoldalra