Babahívogató - online

an image

„Az asszonyi testben fogan, növekszik, benne valósul meg a mindmáig legtökéletesebb alkotás: az ember.” (Dr. Lux Elvira)

Babahívogató - online

Sokak kérésére úgy döntöttem, hogy elindítom a Skype-on / messenger kamerás verzión történő konzultációk lehetőségét.

Magát a Babahívogató Programot sajnos nem tudom átültetni teljes egészében skype-verzióra, mert a személyes jelenlét hiánya miatt ez nem megoldható. De a vidéki, illetve külföldön élő magyarok számára a jövőben biztosítani szeretném a Program „kistestvérét”, az online verziót.

Mi a különbség a Babahívogató Program személyes és online verziója között?

A Program során a nehezebb témákat rajzok, egyszerűbb szimbólum tesztek segítségével közelítjük meg. Ezt az online tér korlátozottan teszi lehetővé. Továbbá ez a segítség nem lehet egyenértékű azzal a helyzettel, amikor egymással szemben ülünk. Ilyenkor nemcsak a szavaknak, hanem a testbeszédnek, a gesztusoknak, a szemkontaktusnak és a mimikának is információ értéke van.

A személyes jelenlét során nincs zavaró körülmény. Az online konzultációk során az internetes kapcsolat ingadozása megzavarhatja a beszélgetés folyamatát.

Miben segíthet a Babahívogató-online?

Az internet természetessé vált az élet minden területén. Így tartjuk a kapcsolatot barátainkkal, ismerőseinkkel. Így azok számára, akik más módon nem jutnának el hozzám, segítség lehet ez a forma is, amikor elakadnak az életük egy nagyon fontos szakaszában: az anyává válásban.

Előnye, hogy mindenki számára elérhető, aki távoli helyen lakik, illetve kimondottan előnyös a külföldön élő magyar hölgyek számára, akik gyakran senkivel sem tudják az anyanyelvükön megosztani a problémájukat.

Mind a személyes, mind pedig az online konzultációk célja, hogy a gyermekvállalást, illetve megtermékenyülést, vagy a várandósság sikeres kihordását akadályozó esetleges lelki akadályokat feltárja, és segítséget nyújtson ezek feldolgozásához.

A személyes verzió kötött időtartamú, egymásra épülő lépcsőkből áll, amelyeken végighaladunk közösen, végig nézve az életed eseményeit a fogantatástól a mai napig. Az utolsó alkalom egy nagy, felismeréseket, AHA-élményeket hozó összegzéssel zárul.

A Babahívogató - online rugalmasabb, igény szerint alakítható, bár itt is szeretném tartani lehetőség szerint a program eredeti kereteit. Ez igényfüggő, mindenkit abban a helyzetben támogatok, amiben éppen van, és ennek megfelelően igénybe vehető egyszeri, vagy többszöri jelleggel.

an image

Az online konzultáció folyamata

A konzultációkra e-mail formában lehet jelentkezni, a probléma rövid, néhány mondatos megfogalmazásával a szeghykrisztina@gmail.com e-mail címen.

A konzultációk előre egyezetett időpontban zajlanak, előre utalást követően, kamerával, hogy a beszélgetés személyesebb legyen.

A helyedet akkor tudom biztosítani, ha az utalt összeg megérkezett, vagy ha az utalásról szóló igazolás beérkezett.

Amennyiben a beszélgetés általam valamiért visszamondásra kerül, az utalt összeget haladéktalanul visszautalom.

A konzultációk időtartama egy óra, a díja 7000 Ft / alkalom.

Referenciák

Szeretnéd tudni, másoknak hogyan és miben segített a Babahívogató Program? Ide kattintva megnézheted: Referenciák

Amennyiben szeretnéd, hogy együtt próbáljuk megkeresni miért késhet nálatok a gyermekáldás, várom a jelentkezésed e-mailben: szeghykrisztina@gmail.com

Szeghy Krisztina

pszichológiai mentor, családsegítő konzulens

Vissza a főoldalra