Babahívogató - online

an image

„Az asszonyi testben fogan, növekszik, benne valósul meg a mindmáig legtökéletesebb alkotás: az ember.” (Dr. Lux Elvira)

Babahívogató - online

2019. óta a Babahívogató Program online verzióban is elérhető. A konzultációk skype-on/facebook messengeren keresztül, kamerás verzióban történnek.

Ez ideális lehetőség a külföldön vagy vidéken élő, babára vágyó hölgyek számára.

Mi a különbség a Babahívogató Program személyes és online verziója között?

Hosszú hónapok tapasztalata alapján azt mondhatom, hogy online verzióban a Program ugyanolyan jól működik, mint személyes jelenlét esetén. Az általános tapasztalat az, hogy az online segítség nem lehet egyenértékű azzal a helyzettel, amikor egymással szemben ülünk a személyes konzultáció keretein belül, hiszen ilyenkor nemcsak a szavaknak, hanem a testbeszédnek, a gesztusoknak, a szemkontaktusnak és a mimikának is információ értéke van. Szerencsére az ellenkezőjét tapasztalom, így bátran ajánlom ezt a verziót is.

Az viszont jelentős különbséget jelent, hogy míg a személyes jelenlét során nincs zavaró körülmény, az online konzultációk során az internetes kapcsolat esetleges ingadozása megzavarhatja a beszélgetés folyamatát.

Miben segíthet a Babahívogató-online?

Az internet természetessé vált az élet minden területén. Így tartjuk a kapcsolatot barátainkkal, ismerőseinkkel. Így azok számára, akik más módon nem jutnának el hozzám, segítség lehet ez a forma, amikor elakadnak az életük egy nagyon fontos szakaszában: az anyává válásban.

Előnye, hogy mindenki számára elérhető, aki távoli helyen lakik, illetve kimondottan előnyös a külföldön élő magyar hölgyek számára, akik gyakran senkivel sem tudják az anyanyelvükön megosztani a problémájukat.

Mind a személyes, mind pedig az online konzultációk célja, hogy a gyermekvállalást, illetve megtermékenyülést, vagy a várandósság sikeres kihordását akadályozó esetleges lelki akadályokat feltárja, és segítséget nyújtson ezek feldolgozásához.

A Babahívogató Program kötött időtartamú, egymásra épülő lépcsőkből áll, amelyeken végighaladunk közösen, végig nézve az életed eseményeit a fogantatástól a mai napig. Az utolsó alkalom egy nagy, felismeréseket, AHA-élményeket hozó összegzéssel zárul.

Mindenkit abban a helyzetben támogatok, amiben éppen tart a gyermekvállalás kérdésében: legyen az a természetes út, inszemináció, vagy lombik.

an image

Az online konzultáció folyamata

A konzultációkra e-mail formában lehet jelentkezni, a probléma rövid, néhány mondatos megfogalmazásával a szeghykrisztina@gmail.com e-mail címen.

A konzultációk előre egyezetett időpontban zajlanak, előre utalást követően, kamerával, hogy a beszélgetés személyesebb legyen.

A beszélgetéseinket illetően fontos kérésem, hogy lehetőség szerint oldd meg, hogy a konzultációk során kettesben legyünk, mint a személyes találkozások során. Ha nem kétszemélyes helyzetben beszélgetünk, nem fognak felszínre jönni benned olyan érzések, gondolatok, amelyeknek pedig jó lenne előbukkannia. Más az, amikor csak én figyelek rád, és más, amikor egy harmadik fél is jelen van. Köszönöm a megértésed.

A helyedet akkor tudom biztosítani, ha az utalt összeg megérkezett, vagy ha az utalásról szóló igazolás beérkezett.

Amennyiben a beszélgetés általam valamiért visszamondásra kerül, az utalt összeget haladéktalanul visszautalom.

A konzultációk időtartama egy óra, a díja 9000 Ft / alkalom.

Referenciák

Szeretnéd tudni, másoknak hogyan és miben segített a Babahívogató Program? Ide kattintva megnézheted: Referenciák

Amennyiben szeretnéd, hogy együtt próbáljuk megkeresni miért késhet nálatok a gyermekáldás, várom a jelentkezésed e-mailben: szeghykrisztina@gmail.com

Szeghy Krisztina

pszichológiai mentor, családsegítő konzulens

Vissza a főoldalra