Csillagösvény - a babádhoz vezető út

an image

Egy különleges eszköz, amely elvezethet a várandóssághoz és a babádhoz

A Csillagösvény – a babádhoz vezető út egy különleges társasjáték, amely tulajdonképpen egy pszichológiai és asztrológiai alapokon működő, csoportban használt önismereti eszköz.

A megalkotója Szeghy Krisztina pszichológiai mentor és családsegítő konzulens, aki már 10 éve foglalkozik olyan hölgyekkel, akiknél vagy a fogantatás, vagy a várandósság sikeres kihordása akadályozott.

Hogyan működik?

A Csillagösvény nem a szó klasszikus értelmében vett társasjáték. Egy csoportos foglalkozás alapját képezi, melynek során a babára vágyó hölgyek Krisztina és Kéri Diána asztrológus vezetése mellett 8 hét alatt végiglépdelnek azokon a lelki tényezőkön, amelyek akadályozhatják a fogantatást, vagy a várandósság sikeres kihordását, és minden egyes újabb lépéssel feldolgoznak, maguk mögött hagynak egy-egy akadályt.

Miért társasjáték?

A „társasjáték” elnevezés a Csillagösvény formájára utal. Egyrészt a lelki akadályok feloldása csoportos formában, a sorstársak támogató közegében történik, másrészt az akadályok valóban egy 8 mezőből álló társasjáték mezőiként jelennek meg.

Ellentétben a klasszikus társasokkal itt minden résztvevőnek minden mezőre rá kell lépnie. Az egyes problémák feldolgozását nemcsak a pszichológia, hanem az asztrológia (ezért a „csillag” elnevezés) önismereti eszközei is segítik, amelyek a társas-„játék”-ban egyrészt kártyák képeiben, az önfeltárást segítő kérdések formájában, másrészt a két szakmai kísérő folyamatos részvételében, lelki támogatásában is megjelennek.

Milyen témákon dolgozunk a Csillagösvény mezőin?

Csupa olyasmin, amely a sok évnyi egyéni konzultációk alapján akadálya lehet az áhított várandósságnak. Önbizalom, női minták, saját anyánkkal való kapcsolat, párkapcsolat… stb. De az összes mező és az eszköz működése legyen meglepetés. :)

Miben segíthet Neked a Csillagösvény?

A Csillagösvény célja a fogantatást, a várandósság sikeres kihordását akadályozó esetleges lelki gátak feltárása és lerakása, melynek végén a résztvevők érzelmileg kiegyensúlyozottabban, a „görcsös akarást” letéve ismét felszabadultan, várakozással és reménnyel telve fordulhatnak párjuk, és a gyermekvállalás felé.

A társasjáték működését asztrológiai elemzés is segíti, minden résztvevő számára egyedileg, amely nem tartalmaz időbeli jóslást. A társasjáték az asztrológia önismereti elemeit használja, az életfeladatok felismerésében, feldolgozásában segít.

Mi az, amit kaphatsz a csoportban?

Támogató sorstársi közösséget. Más nézőpontokat, szakmai segítséget, AHA-élményeket, felismeréseket, megértést, együttérzést, elfogadást és szeretetet. Itt kiszakadunk a hétköznapok mókuskerekéből, és kicsit befelé fordulunk, ráhangolódunk önmagunkra és egymásra.

A csoport segítő erejét az adja, hogy minden résztvevőt összeköt a közös vágy: az anyaság, a családalapítás vágya.

Kinek ajánljuk a részvételt?

Mindenkinek, aki gyermeket szeretne, de vagy a fogantatás, vagy a várandósság sikeres kihordása akadályozott.

Javasolt minden olyan esetben, amikor nincs orvosi oka annak, hogy késik a gyermekáldás.

Akkor is ajánlható, ha van orvosi ok: például inzulin rezisztencia, pajzsmirigy betegség, endometriózis, hormonális problémák, PCOS. A betegségek mögött érdemes ránézni a lelki háttérre is, hogy elősegítsük az esetleges orvosi beavatkozásokat követően a tartós gyógyulást.

Ajánlott azoknak is, akik inszemináció, illetve lombik program előtt állnak, vagy épp már a folyamat részesei.

A programon történő részvétel nem helyettesíti a meddőség kapcsán szükséges esetleges orvosi beavatkozásokat, illetve nem minősül pszichoterápiának.

A csoportban történő részvétel nem garantálja a gyermekáldást. De közelebb vihet a vágyaid megvalósulásához, és segíthet abban, hogy más minőségben éld meg majd az anyaságot.

an image

Hogyan kell jelentkezni?

A Csillagösvény csoportos foglalkozásra e-mail formában lehet jelentkezni, a probléma rövid, néhány mondatos megfogalmazásával a szeghykrisztina@gmail.com e-mail címen.

Az egyes csoportok zártak, a csoportok között átjárás, későbbi csatlakozás nem lehetséges.

A Csillagösvény időtartama 8 hét, hetente egy találkozás, péntekenként 17 órától 20 óráig, a Gellért téren.

A csoport előreláthatólag 2019. január végén indul.

Amennyiben szeretnéd, hogy együtt próbáljuk megkeresni miért késhet nálatok a gyermekáldás, várjuk a jelentkezésed e-mailben: szeghykrisztina@gmail.com

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha előreláthatólag minden alkalmon részt tudsz venni 8 héten keresztül. Köszönjük a megértésed.

Szeghy Krisztina

pszichológiai mentor, családsegítő konzulens

Kéri Diána

asztrológus

Vissza a főoldalra