Könyvek

an image

2011-ben jelent meg az első könyvem, Ha lelki ok miatt késik a baba címmel. A könyv jelenleg hiánypótló a magyar könyvpiacon. Olyasvalamiben szerettem volna segítséget nyújtani a babára vágyó nőknek, amelyre eddig még senki nem vállalkozott: a várandósság esetleges lelki gátjainak feltérképezésében.

A személyes tapasztalatom ugyanis az, hogy a termékenységi problémákkal küzdő hölgyek viszonylag könnyen vesznek igénybe orvosi segítséget annak érdekében, hogy mielőbb kisbabájuk születhessen, elenyésző számban fordulnak viszont olyan szakemberekhez (például pszichológus, kineziológus), akik a várandósság lelki akadályainak felderítésében segíthetnének. Ennek az oka nemcsak az orvosi kivizsgálások illetve beavatkozások anyagilag megterhelő voltában keresendő, hanem egyfajta hozzáállásbeli probléma is. A nők a lelkükben dúló érzéseket, esetleges félelmeket, szorongásokat még manapság sem szeretik „idegenek” elé tárni. Sőt. Sokszor fel sem ismerik, hogy pszichés akadálya van a gólya érkezésének. Nekik kíván segítséget nyújtani a könyv abban, hogy az esetleges lelki gátak tudatosításával, feldolgozásával mielőbb boldog kismamák lehessenek.

A könyv természetesen nem helyettesíteni, pusztán kiegészíteni szeretné a szükséges szakorvosi kivizsgálásokat, beavatkozásokat. A téma időszerűségét, illetve a könyv elismerését jelzi, hogy a Ha lelki ok miatt késik a baba bekerült a Nők Lapja Psziché 2012. február-márciusi számának „könyvajánló” rovatába is.

Jelenleg egy újabb könyvön dolgozom a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, amely ismét a babára vágyó, kisbabát tervező nők számára próbál hasznos tanácsokkal szolgálni.

Bővebb információt ide kattintva találsz a Ha lelki ok miatt késik a baba című könyvről: Könyvajánló

Könyv rendeléshez kérlek kattints ide: Rendelés

Vissza a főoldalra