Skip to content Skip to footer

Könyv rendelése

Ha lelki ok miatt késik a baba

rendelés

“Hogyan eshetnék végre teherbe? Már mindent kipróbáltam, amit mások ajánlottak, mégsem lettem várandós.”

Ismerős a helyzet? 

 • Veled is előfordul néha, hogy eleged van az időzített szeretkezésekből? Te is félsz, hogy a kapcsolatotok rámehet a “gyerekcsinálásra”? 
 • Téged is kiborít a folyamatos, hónapról hónapra újra kezdődő várakozás? Hiszen folyamatosan várakozunk: az orvosi vizsgálatokra, az ovulációra, arra, hogy talán ezúttal nem jön meg… 
 • Te is minden menstruáció után üresnek és szomorúnak érzed magad? 
 • Számodra is egyre távolibbnak tűnik a remény, hogy valaha is anya leszel? 
 • Hullámvölgyekben neked is az jár a fejedben, hogy nem akarod figyelgetni magadat többé, nem akarsz csalódni többé, és eleged van az egész baba-projektből? 
Ismerem az érzéseidet, mert néhány évvel ezelőtt én is átéltem őket. Tudom, hogy sokszor szinte fojtogat a tehetetlenség, amiért az orvosodnak csak egy vagy a sok közül, miközben te belefáradsz a kudarcokba, mert úgy érzed, gyerek nélkül nincs értelme az életednek. 

Ebben pedig egy könyv lehet a segítségedre.

Pszicho-szomatikus. Hallottad már ezt a kifejezést? A szó első része – pszicho – a lelket takarja. A második – szomatikus – pedig azt jelenti testi jellegű. Tehát olyan folyamatokról van szó, amelyekben a testi és a lelki történések összekapcsolódnak. Például kínos helyzetben az ember elpirul, ijesztő hírt hallva elsápad, összecsuklik a lába. 

Mindez azt bizonyítja, hogy a lelki tényezőknek erős kihatása van a testi működésünkre, akár még a betegségeink kialakulásához is hozzájárulhatnak. Sőt, ma már tudjuk, hogy bizonyos betegségek esetén az érzelmi tényezőknek kiemelt szerepe van: például szívinfarktus, gyomorfekély. 

Manapság egyre inkább hangsúlyt kap az az elképzelés, hogy a termékenységi problémák egy része is lelki okokra vezethető vissza. 

Szerencsére ezek a bizonyos pszichés okok “előbányászhatóak” és feldolgozhatóak. 

Ebben egy egy könyv lehet a segítségedre, amely az eddigiektől eltérően a termékenységi problémáidnak nem a testi, hanem a lelki okait próbálja felderíteni. 

A könyv címe:

Szeghy Krisztina: Ha lelki ok miatt késik a baba

"Drága Krisztina! Szombaton délután megkaptam a könyvet és vasárnap már be is fejeztem (először, mert még biztosan százmilliószor el fogom olvasni). Hát mit is mondhatnék így elsőre... nagyszerű könyv, az Isten áldja meg érte... Úgy érzem, hogy utat mutatott nekem, hogy merre tovább, és ez nem a hormontartalmú gyógyszerek hada. Vannak témák, amik már nagyon régóta foglalkoztatnak, de így konkrétan még sosem foglalkoztam velük. Az igazat megvallva ez a könyv segített abban, hogy egy olyan területre is fókuszáljak, amit mostanáig teljesen kizártam... ez a lelkem és a lelki békém. Tudom, hogy a könyv hatására megváltozik jó irányba a párkapcsolatunk és remélhetőleg az egész életünk is. Nagyon szépen köszönöm! Szép napot!"
Ági
olvasó

Hogyan segíthet neked a teherbeesésben ez a könyv?

 • A meddőségi problémákat egy új nézőpontból közelíti meg: a lelki oldalról. Olyan információkat tudhatsz meg a teherbeesés lelki hátteréről, amelyeket még sehol sem  hallhattál. 
 • A könyv segítségével beazonosíthatod mindazokat a lelki gátakat, amelyek megakadályozhatják, hogy teherbe ess, és amelyeknek a létezését még csak nem is sejted. Vagy ha tudsz is róluk, álmaidban sem gondolnád, hogy épp ezek miatt késik a gólya. 
 • Megtudod, mi is az az anyai minta, és mit jelent a várandósságod szempontjából, hogyan befolyásolhatja a fogantatást. 
 • Felfedezed a hitrendszereidet, amelyeket kiskorodban a közvetlen környezetedből gyűjtöttél be, és amelyek nagyszerűen alkalmasak arra, hogy akadályozzanak abban, hogy kismama légy. És ha már rájuk bukkantál, egyúttal gyakorlatok segítségével segít ezek átalakításában is. 
 • A stresszről szóló elmélet és gyakorlatok segítségével megtanulod csökkenteni a rád nehezedő stresszt, amely a fogantatás egyik legfőbb lelki akadálya. 
 • A könyv segít az esetleges korábbi vetéléseid feldolgozásában, így lehetővé teszi, hogy egy új lélek érkezzen az életedbe. 
 • Megtudhatod, hogy miért akadályozhatja, hogy kismamává válj
 • ha nem tervezett babaként jelentél meg a szüleid életében
 •  ha a szüleid fiúnak vártak
 • ha a születésed nem volt komplikációmentes
 • a szüleid válása
 • a szüleid veled kapcsolatos elvárásai
 • a túlzott precizitásod, esetleg tökéletességre törekvésed
 • az édesanyád túlzott gondoskodása
 • a párkapcsolatod minősége, az ezzel kapcsolatos elhallgatott gondolataid
 • az édesanyádtól tanult mintáid
 • a testednek (vagy bizonyos részeinek) az elutasítása
 • a nőiességgel kapcsolatos elképzeléseid, mintáid, stb.

A könyv természetesen nem helyettesíteni, pusztán kiegészíteni szeretné a szükséges szakorvosi kivizsgálásokat, beavatkozásokat. A téma időszerűségét, illetve a könyv elismerését jelzi, hogy a Ha lelki ok miatt késik a baba című könyvem bekerült a Nők Lapja Psziché 2012. február-márciusi számának “könyvajánló” rovatába is. 

RENDELÉS

Ha könyvet szeretnél rendelni, kérlek, hogy töltsd ki az űrlapot. Add meg kérlek a nevedet, e-mail címedet, illetve a számlázási és postázási címedet.

Munkahelyi címet csak postázási címként tudok elfogadni, kérlek, adj meg egy számlázási címet is, köszönöm.

A KÖNYV AKTUÁLIS ÁRA: 5.200 Ft
POSTÁZÁSI KÖLTSÉG: 915 Ft.

A megrendelést követően küldeni fogok egy díjbekérőt, amely alapján teljesítheted az utalást. A könyvet a pénzösszeg bankszámlára érkezését követő 2 munkanapon belül postázom ajánlott küldeményként.

Amennyiben legkésőbb a megrendelést követő munkanapon nem érkezik meg a díjbekérő, kérlek, jelezd nekem e-mailben a szeghykrisztina@gmail.com e-mail címen.

A könyv postai ajánlott küldeményként kerül feladásra.

Amennyiben más módon szeretnéd a postázást (Foxpost automatába, postán maradóként, stb.,) kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot velem e-mailben.

Külföldi megrendelés esetén kérlek, hogy e-mailben érdeklődj az aktuális postázási költségről. Email címem: szeghykrisztina@gmail.com